Runsoria

Runsoria Business Park

Runsoria Business Park erbjuder mångsidiga affärslokaler i kärnan av den kraftigt växande företagskoncentrationen i Vasa. Här finns utrymmen för kontorsbruk eller lättare produktion i två våningar. Byggnaden är även utrustad med hiss.

I produktionsutrymmena finns breda dörrar, lyftanordningar för 8 ton och takhöjd upp till 8m.

Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensamma aula- och receptionstjänster samt konferens-, representations- och auditorieutrymmen. I det komplett utrustade, moderna auditoriet för 72 personer finns både trådlös (Wifi) och traditionell internetuppkoppling. Fastigheten har även konferensutrymmen. En lunchrestaurang med café indeler sin verksamhet i Runsoria i början av 2012.

Utrymmena delas in och skräddarsys enligt hyresgästens verksamhet och önskemål. Många av lokalerna i Runsoria har till och med egen ingång, så att alla besökare till dessa lokaler kan hänvisas direkt till företagets egen dörr.

  • Byggnadsår 1977
  • Utrymmen för kontorsbruk eller lättare produktion ca 7 000 m²
  • Industriella hallokaler ca 4 000 m²
  • Gratis parkering för fler än 180 bilar
  • Hyresnivå 6-8 €/m²

Broschyren (PDF) | Fria utrymmen

I förbindelsernas knutpunkt

I Runsorområdet i Vasa verkar ett stort antal företag som representerar den starkaste kompetensen inom energisektorn i Finland. För närvarande arbetar över 3 000 personer i området. Förutom industri och planeringsbyråer behövs även företag som erbjuder olika tjänsteri i området.

Runsor ligger invid motorvägen, nära flygplatsen och det planerade, omfattande logistikcentret. Härifrån räcker det ca 10 minuter med bil till Vasa centrum.

runsoria-kartan

Ladda kartan (PDF)