Runsoria

Runsoria Business Park

Runsoria Business Park tarjoaa monien mahdollisuuksien liiketilaa nopeasti kehittyvän yrityskeskittymän ytimessä Vaasassa. Toimisto- tai kevyempään tuotannolliseen käyttöön soveltuvaa tilaa on kahdessa kerroksessa. Rakennuksessa on myös hissi.

Tuotannollisissa tiloissa on leveät ovet, 8 000 kg:n nostolaitteet ja jopa 8 m korkeutta.

Vuokralaisille tullaan tarjoamaan yhteisiä aula- ja vastaanottopalveluita sekä neuvottelu-, edustus-, koulutus- ja auditoriotiloja. Täydellisesti varustetussa, modernissa auditoriossa 72 hengelle on yhteys verkkoon sekä langattomasti (Wifi), että kaapelin kautta. Kiinteistöstä löytyy myös kokoustilat. Lounasravintola-kahvila aloittaa toimintansa Runsoriassa alkuvuodesta 2012.

Tilat jaetaan ja räätälöidään käyttäjän ja toimintojen mukaan. Moniin tiloihin on Runsoriassa oma sisäänkäynti, jolloin kaikki kulku voidaan haluttaessa ohajata suoraan yrityksen omalle ovelle.

  • Rakennusvuosi 1977
  • Toimistotiloja ja tilaa kevyeen tuotantoon n. 7 000 m²
  • Hallitilaa teolliseen toimintaan n. 4 000 m²
  • Pysäköintitilaa 180 autolle
  • Vuokrataso 6-8 €/m²

Esite(PDF) | Vapaat tilat

Hyvien yhteyksien solmukohdassa

Runsorin alueella Vaasassa vaikuttaa suuri joukko yrityksiä, jotka edustavat koko Suomen energiasektorin vahvinta osaamista. Alueella työskentelee tällä hetkellä yli 3 000 henkilöä. Teollisuuden ja suunnittelutoimistojen lisäksi alueella tarvitaan myös erilaisia palveluita tarjoavia yrityksiä.

Runsor sijaitsee moottoritien varrella, lähellä lentokenttää ja rakenteilla olevaa, mittavaa logistiikkakeskusta. Matkaa Vaasan keskustaan on autolla n. 10 minuuttia.

runsoria-opaskartta

Lataa kartta PDF-muodossa